Volledig scherm
Gino Vannelli tijdens zijn vorige optreden in de Boerderij. © Ron Jenner Fotografie

Gino Vannelli gaat voor twee keer volle zaal Boerderij

Hitzanger Gino Vannelli speelt in oktober twee keer in de Boerderij, maakte het Zoetermeerse poppodium vandaag bekend. Fans kunnen de ster ook ontmoeten.

Na twee uitverkochte concerten in 2018 kiest de Canadese singer-songwriter Gino Vannelli de Boerderij uit voor twee van zijn drie optredens in Nederland dit jaar. Op 29 oktober en 30 oktober staat de zanger met zijn band in Zoetermeer. Het derde optreden is in Arnhem

Vannelli speelde al eerder in de Boerderij voor uitverkochte zalen en het bevalt hem blijkbaar goed op het Zoetermeerse podium. ,,Hij kiest zelf voor ons, hij vindt het fijn om hier te spelen. Hij kiest voor kleinere zalen omdat hij dan meer contact heeft met het publiek", bevestigt Sandra van Tilburg van de Boerderij die trots is op de komst van de ster. ,,We verwachten weer twee uitverkochte zalen, dus zo'n 1500 man.”

Ontmoeten

Voor nog geen 60 euro is het ook mogelijk om de Canadees persoonlijk de hand te drukken en een kort gesprek met hem te hebben. De Boerderij biedt Meet & Greet tickets aan voor 58,75 euro. Dat bedrag komt bovenop het toegangskaartje dat 45,75 euro kost. De voorverkoop begint zaterdag. 

Gino Vannelli (in 1952 geboren in Montreal) verdiende zijn sporen met een mengeling van pop, rock, jazz en klassiek sinds hij in 1973 debuteerde met het album ‘Crazy life’. Hij is onder meer bekend van zijn hits ‘Wild horses’ en ‘Hurts to be in love’ uit de jaren tachtig. De ANWB gebruikte Vannelli’s ‘People gotta move’ voor een reclamespot.

Inmiddels heeft de Canadees, die onder meer samenwerkte met Stevie Wonder, twintig albums op zijn naam staan. ‘Wilderness road’ uit 2019 is zijn meest recente.

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer