Volledig scherm
Flyer nieuwe Halloweenshow Casa de Locos © SWC Entertainment Group

Griezelen tijdens nieuwe Halloweenshow over sociale media

Zoetermeerders kunnen hun hart ophalen tijdens een gloednieuwe halloweenshow, de Casa Locos. De voorstelling heeft, dankzij de rode draad ‘sociale media’, een moderne boodschap. Maar het is natuurlijk vooral griezelen geblazen.

De populariteit van Halloween groeit met het jaar en Zoetermeer zet zichzelf op de kaart als dé griezelfeeststad. Vorig jaar vond de eerste editie van het halloweencircus El Fantasma plaats, en vanwege dat succes wordt nu een nieuwe halloweenshow gepresenteerd, genaamd ‘Casa de Locos’, op 25 en 26 oktober.

De show is een combinatie van circus, attracties en theater. Casa de Locos is een fictieve weerspiegeling van de hedendaagse maatschappij, waarbij communicatie centraal staat. Het thema ‘sociale media’ speelt een grote rol. Het verhaal van de voorstelling gaat over een griezelig laboratorium waar twee onderzoekers een patiënt onderwerpen aan een menselijke proef: wat gebeurt er met onze onderdrukte emoties bij het gebruik van sociale media? De link naar het hedendaagse leven en de druk van online erkenning, geeft het verhaal een ‘extra spannend tintje’.

Halloweenwalk

Het halloweencircus is onderdeel van de Halloweenwalk, in het Stadshart van Zoetermeer. Deze wandeling is gratis, bestaat uit diverse ‘scare zones’, en begint om 19.00 uur. Het halloweencircus start met verschillende shows op de Markt om 17.30 uur op vrijdag 25 oktober, die tot 22.45 uur te bezoeken zijn. Op zaterdag vinden de shows plaats tussen 16.00 en 22.00 uur. Tickets zijn te koop op de site van het halloweencircus en kosten zeven euro. Het leeftijdsadvies is twaalf jaar.

Elke ochtend het nieuws uit Zoetermeer in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer