Ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie. © ANP XTRA

Hoogopgeleide WW’er profiteert weinig van banengroei in Zoetermeerse regio

De Zoetermeerse regio kent bovengemiddeld veel hoogopgeleiden in de WW. Zij lijken minder te profiteren van de economische groei, meldt uitkeringsinstantie UWV.

 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. ‘Haat-liefde’ tussen tweelingbroers eindigt in fataal drama: nu zit de een vast voor de ander zijn dood
  PREMIUM

  ‘Haat-lief­de’ tussen tweeling­broers eindigt in fataal drama: nu zit de een vast voor de ander zijn dood

  Als tieners fietsten de tweelingbroers Jean en René dagelijks met vriendjes en andere leeftijdgenoten naar de Dalton-MAVO in Naaldwijk. Het schepte een band, maar kennelijk niet voor het leven. Vroegere schoolgenoten zijn niettemin flink geschrokken van de dood van René, die op 24 januari onder verdachte omstandigheden dood werd aangetroffen in zijn woning in 's-Gravenzande. Uitgerekend zijn broer Jean zit vast als verdachte.

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer