Houda Loutfi (32) is nu zo succesvol dat zowel zij en haar man hun baan hebben opgezegd voor Sushique, en haar psychologie-scriptie nog héél even op zich laat wachten.
Volledig scherm
PREMIUM
Houda Loutfi (32) is nu zo succesvol dat zowel zij en haar man hun baan hebben opgezegd voor Sushique, en haar psychologie-scriptie nog héél even op zich laat wachten. © Najib Amhali

Houda rolt sushi voor de sterren en heeft Najib Amhali als vaste klant: ‘Het begon als grapje’

Sushi met 24-karaat bladgoud, rook-effecten en kleurrijke kindersushi: deze creatieve hapjes ontsproten tijdens corona bij de Zoetermeerse Houda Loutfi (32). Zij richtte destijds ‘als grap’ Sushique op - nu is Najib Amhali vaste klant, heeft ze haar baan opgezegd en stapelen de boekingen zich op tot ver in 2023.

  1. Mishandelde boa’s maakten nooit zoiets heftigs mee, zus van verdachten is boos: ‘Zíj waren ook agressief’
    PREMIUM

    Mishandel­de boa’s maakten nooit zoiets heftigs mee, zus van verdachten is boos: ‘Zíj waren ook agressief’

    De handhavers die vrijdagavond zijn mishandeld in Zoetermeer zijn nog steeds van slag en spreken van een ‘erg heftige situatie’ die zij nooit eerder meemaakten. Ze worden gesteund door de burgemeester, maar volgens betrokkenen zouden zij zelf ook hun boekje te buiten zijn gegaan. Volgens de zus van twee van de verdachten, gebruikten de boa’s ‘onnodig geweld’. Dat beweren ook enkele bewoners die bij het incident waren.

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer