Volop ruimte op Bleizo naast het station Lansingerland-Zoetermeer. Aan de noordzijde kan het snelst begonnen worden met de bouw van tijdelijke woningen, denkt de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.
Volledig scherm
PREMIUM
Volop ruimte op Bleizo naast het station Lansingerland-Zoetermeer. Aan de noordzijde kan het snelst begonnen worden met de bouw van tijdelijke woningen, denkt de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. © Ron Jenner Fotografie

Hun of ónze Oekraïeners? Kan Rotterdamse opvang op Bleizo deels bij Zoetermeer meegeteld?

Zoetermeer wil alleen meewerken aan de komst van een grote opvang voor Oekraïners pal naast de stad als tegelijkertijd wordt besloten tot woningbouw op Bleizo. Ook vraagt ze of een deel van die vluchtelingen meetelt voor háár opvangtaak.

  1. Marlies poseert in bruidsjurk óp helikopter en 107 andere bizarre plekken:  ‘Ik blijf maar doorgaan’
    PREMIUM

    Marlies poseert in bruidsjurk óp helikopter en 107 andere bizarre plekken: ‘Ik blijf maar doorgaan’

    Marlies van der Hout vond het zonde dat ze haar trouwjurk slechts één keer zou dragen. Daarom besloot ze de jurk als geintje na haar bruiloft ook op andere dagen te dragen. Inmiddels liet ze zich al op 108 gekke plekken fotograferen in haar witte jurk; Suppend op zee of op de vleugel van een helikopter, je kunt het zo gek niet verzinnen. Zolang de jurk niet kapot scheurt, blijft ze ermee doorgaan.

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer