Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie: Mountainbike wedstrijd Buytenpark - Benelux Cup Zoetermeer © NICO SCHOUTEN

Klussers met schep, pikhouweel, hark of kruiwagen gezocht voor mountainbikeparcours

Het mountainbike parcours in het Buytenpark wordt zondag 28 april flink onder handen genomen. Toervereniging Zoetermeer '77 en MTB Zoetermeer kunnen daarbij nog wel wat hulp gebruiken en doen een oproep voor klussers.

De leden van beide verenigingen zijn tussen 12.30 en 17.00 uur bezig. Er worden onder meer kuilen opgevuld, de borden die op het parcours staan worden nagekeken en als er iets kapot is gegaan in de afgelopen periode wordt geprobeerd om dit weer te herstellen.

De klusmiddag wordt dit keer gehouden in verband met het evenement Take Care of Your Trails 2019. In heel Europa zetten vrijwilligers zich sinds 6 april tot en met 5 mei in om de mountainbikepaden in zoveel mogelijk landen weer goed berijdbaar te maken.

Wie over een schep, pikhouweel, hark of kruiwagen beschikt, wordt verzocht die mee te nemen. Er wordt om 12.30 uur verzameld bij het clubhuis van TV77 aan de Buytenparklaan 9b, hierna gaat iedereen gezamenlijk naar het startpunt van het parcours om aan de slag te gaan. Meer informatie via de facebookpagina

Elke ochtend het nieuws uit Zoetermeer in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer