De zoektocht naar de vermiste Zoetermeerse Jeanne Rouwhorst- van der Linden (75) ging vandaag onverminderd door. De politie zoekt in de omgeving. Het veteranen search team wordt ingezet.
Volledig scherm
De zoektocht naar de vermiste Zoetermeerse Jeanne Rouwhorst- van der Linden (75) ging vandaag onverminderd door. De politie zoekt in de omgeving. Het veteranen search team wordt ingezet. © Regio15

Lichaam van vermiste vrouw (75) gevonden in Zoetermeer, geen sprake van misdrijf

De zoektocht naar een vermiste Zoetermeerse van 75 jaar is voorbij. Het lichaam van de vrouw werd vandaag gevonden, laat haar zoon op het sociale medium Facebook weten. De politie zocht vandaag in de omgeving. Ook het veteranen search team werd ingezet. 

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer

 1. Crowdfunding voor laatste F100 gevechtsstraaljager: 'Ging voor het eerst door geluidsbarrière'
  Play

  Crowdfun­ding voor laatste F100 gevechts­straal­ja­ger: 'Ging voor het eerst door geluidsbar­riè­re'

 2. Gele Hesjes demonstreren in Nijmegen tegen coronamaatregelen
  Play

  Gele Hesjes demonstre­ren in Nijmegen tegen coronamaat­re­ge­len