Met wat kleine ingrepen in huis, zoals het plaatsen van radiatorfolie tegen de achterkant van je radiator, is geld te besparen.
Volledig scherm
PREMIUM
Met wat kleine ingrepen in huis, zoals het plaatsen van radiatorfolie tegen de achterkant van je radiator, is geld te besparen. © Arnaud Roelofz/Duurzaam Den Haag

Minima in de kou: isolatiecursus en tegoedbon uitgesteld door corona

Terwijl de energieprijzen de pan uit rijzen, kunnen minima in Zoetermeer voorlopig fluiten naar de tochtstrips en ledlampen die de gemeente hen had beloofd. Door corona kunnen er geen voorlichtingsbijeenkomsten worden gehouden waar zij cheques voor hun duurzame cadeautjes zouden krijgen. Zodra de lockdown voorbij is probeert Zoetermeer het opnieuw.

  1. Grote droom van overleden superfan Dani (21) komt zondag mogelijk uit: ‘Ik voel dat hij erbij is’
    PREMIUM
    ADO Den Haag

    Grote droom van overleden superfan Dani (21) komt zondag mogelijk uit: ‘Ik voel dat hij erbij is’

    Het heeft zo moeten zijn. De droom van de op 21-jarige leeftijd overleden superfan Dani Ebben kan zondag in vervulling gaan, als ADO van Excelsior wint en naar de eredivisie promoveert. Zijn overlijden heeft de spelersgroep kracht gegeven en de ouders van Dani zijn de Haagse club eeuwig dankbaar voor de liefde en steun. ,,Dani is op beslissende momenten een twaalfde man voor de ADO-selectie geweest.”

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer