Google street view
Volledig scherm
© Google street view

Nepagenten stelen SUV van Duitse automobilist op snelweg en laten hem verdwaasd achter

Een Duitser is dinsdagavond op de A12 van zijn auto beroofd. Twee mannen die zich voordeden als politieagent gingen er vandoor met zijn Volkswagen Tiguan.

 1. Aziatische worstellegende verrast Haagse vechtschool met bezoek: ‘Hij is van de categorie Messi en Ronaldo’
  PREMIUM

  Aziatische worstelle­gen­de verrast Haagse vecht­school met bezoek: ‘Hij is van de categorie Messi en Ronaldo’

  Liefhebbers van vechtsport konden zaterdag in Den Haag hun ogen amper geloven. In een zaal vol leergierige enthousiastelingen verzorgde de Iraanse worstellegende Alireza Heidari (46) een seminar. Bij het Haagse Martial Arts Center waren ze in extase dat ze de ‘Lionel Messi of Cristiano Ronaldo’ van het worstelen mochten ontvangen. ,,Het is amper te omschrijven wat een eer het is dat deze man vandaag bij ons is.”
 2. Haagse taxioorlogen: vechtpartijen, valse bommeldingen en bezetting van telefooncentrale
  PREMIUM
  Plaats Delict

  Haagse taxioorlo­gen: vechtpar­tij­en, valse bommeldin­gen en bezetting van telefoon­cen­tra­le

  Ontevreden en bezorgde taxichauffeurs bezetten 7 januari 1976 om middernacht het bureau van de Haagse Taxi Telefooncentrale (HTT) aan de Rijswijkseweg. Inzet is de ‘mobilofoonkwestie’, die de jaren daarna vaker zal opspelen. De ondernemers eisen dat er in elke wagen een mobilofoon komt. Dat is nodig om rendabeler te kunnen werken. Voor de rubriek Plaats Delict beschrijft Hans Hemmes elke week een plek met een ‘bloederig’ verleden.

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer