Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP Kippa

Nieuwe trouwbeurs in Zoetermeer bootst bruiloft na

Bruidsparen en andere geïnteresseerden kunnen hun hart ophalen bij een nieuwe Zoetermeerse trouwbeurs op 22 september. De ‘2B-Married Bruidsbeurs 2019’ wordt georganiseerd door 2B-Home Event Centre, en bootst bruiloften na.

Verschillende bedrijven komen die dag naar de gelijknamige vestiging aan Dr. J. W. Paltelaan. Niet alleen zijn er verschillende standhouders en bedrijven die bezoekers informeren over alle aspecten die bij een bruiloft komen kijken, er zijn ook shows.

Om 11.00 uur en 14.00 uur worden twee bruiloften nagebootst, om geïnteresseerden een idee te geven van hoe een dag eruit komt te zien; vanaf de aankomst in een trouwauto tot de feestavond met DJ. Er wordt extra aandacht besteed aan de huwelijksceremonie en de bruidstaart, waar bezoekers van kunnen proeven. Ook wordt het huwelijksdiner gepresenteerd in een ‘private dining room’. Om 13.00 uur start een bruidsshow, waarbij modellen de bruidsjurken aan het publiek tonen. De dag eindigt om 16.00 uur. Aanmelden voor de beurs is niet nodig en de toegang is gratis.

Elke ochtend het nieuws uit Zoetermeer in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer