Volledig scherm
Archieffoto ter illustratie. Een roofvogelshow in het Park Palenstein. Hier op de achtergrond is Park Palenstein samen met de locatie van het open podium te zien © NICO SCHOUTEN

Nog drie keer Open Podium in Park Palenstein: 'Nieuwe artiesten zijn welkom’

In Park Palenstein kunnen inwoners straks nog drie keer genieten van allerlei optredens op het buitenpodium. Het evenement Open Podium keert weer terug. 

De eerstvolgende keer dat het evenement Open Podium wordt gehouden is vrijdag 21 juni. Hierna kunnen liefhebbers hier ook nog op vrijdag 19 juli en vrijdag 20 augustus terecht. De optredens beginnen om 20.00 uur en duren tot 21.30 uur. Bezoekers kunnen in het park neerstrijken op een kleedje of meedansen op de muziek.

De pop-rockband Overruled uit Zoetermeer laat vrijdag 21 juni van zich horen. De band speel een combinatie van bekende pop- en rocknummers, maar net een beetje anders. Leden zijn zangeres Kristien Kooter, gitaristen Falko Hage en Marijn Hage en bassist Arjen Schuurman. Kirsten de Vree zit achter de drums. Daarnaast kunnen bezoekers ook een optreden verwachten van Dylan Boymans.

Wie binnenkort zelf een keer op het podium wil staan in Park Palenstein, kan zich aanmelden via de website. Nieuwe artiesten zijn welkom. De organisatie ligt in handen van CKC & partners. 

Elke ochtend het nieuws uit Zoetermeer in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer