anp
Volledig scherm
© anp

OM blijft bij jarenlange strafeis na ontucht in kelder

Na extra technisch onderzoek handhaaft het Openbaar Ministerie haar strafeis tegen Zoetermeerder Maurice K. (50) voor ontucht met diens 7-jarige buurmeisje in zijn kelderbox. Drie jaar cel, waarvan een half jaar voorwaardelijk wil het OM opgelegd zien, bleek vandaag.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Oud-studenten gaan Den Haag laten dansen op Louis Andriessen: ‘Nieuwe muziek is niet eng, maar super divers’
  PREMIUM
  Naar Amare

  Oud-studenten gaan Den Haag laten dansen op Louis Andriessen: ‘Nieuwe muziek is niet eng, maar super divers’

  ,,Wauw, dat ziet er toch wel heel anders uit dan studio 1 aan de Juliana van Stolberglaan”, zegt Isa Goldschmeding. Met Tim Sebel is zij oud-student van het Koninklijk Conservatorium (KC). Ze kijken om het hoekje in de nieuwe huisvesting van hun oude school. Het conservatorium komt op de verdiepingen vier tot en met zes van het nieuwe cultuurcentrum Amare te zitten.

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer