Volledig scherm
Politie doet onderzoek na de overval op Domino's aan de Westerschelde in Zoetermeer. © District8

Politie zoekt getuige die kort voor overval aan deur Domino's zat

In het onderzoek naar de overval op Domino's Pizza in Oosterheem is de politie op zoek naar een man die kort voor de overvallers toesloegen keek of de deur nog open was.

De pizzeria aan de Westerschelde in Zoetermeer werd donderdag 5 september kort voor 23.00 uur overvallen. De drie in het zwart geklede daders bedreigden het personeel met een steek- en stroomstootwapen en eisten geld van de kassamedewerkster. Nadat ze een geldbedrag buitmaakten, vluchtten ze vervolgens over de Westerschelde in de richting van het Zanzibarplein. Opmerkelijk was dat een van de drie overvallers een medewerkster een schouderklopje gaf voordat hij met zijn mededaders ervandoor ging. 

Vanavond maakte de politie via het regionale opsporingsprogramma Team West bekend dat iemand mogelijk getuige is geweest van de brutale overval. Het gaat om een man die een paar minuten daarvoor langs Domino’s Pizza liep en checkte of de deur nog open was. De deur bleek open en de man liep daarna al bellend verder. De politie wil deze in het zwart geklede man graag spreken. 

Volledig scherm
De getuige die nu door de politie wordt gezocht. © Politie

Elke ochtend het nieuws uit Zoetermeer in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer