Rakesh Jagai op zijn terrein waar nog de restanten staan van Dutch Water Dreams (DWD). Hij wil er tijdelijk een coronaproof evenementenlocatie van maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Rakesh Jagai op zijn terrein waar nog de restanten staan van Dutch Water Dreams (DWD). Hij wil er tijdelijk een coronaproof evenementenlocatie van maken. © Henriette Guest

Rakesh en Hashem willen experiment met coronaproof evenemententerrein om te feesten: ‘Red festivals!’

De eigenaren van het voormalige Dutch Water Dreams willen het festivalseizoen 2021 redden met een centraal coronaproof evenemententerrein. Ze krijgen steun van Netwerk Zoetermeer.  

 1. Cain Seedorf blij met nieuwe plek: ‘Aanvallen is een kwestie van het hart, verdedigen van het hoofd’
  PREMIUM

  Cain Seedorf blij met nieuwe plek: ‘Aanvallen is een kwestie van het hart, verdedigen van het hoofd’

  Als ADO Den Haag het vanavond tegen Jong PSV opneemt, is de kans groot dat de linkerflank van de Eindhovenaren veelvuldig met Cain Seedorf (21) te maken krijgt. Seedorf speelt pas sinds vorig jaar op de rechtsbackpositie, maar dat is er niet aan af te zien. Eerder was hij middenvelder of rechtsbuiten en bij het opkomen, wat hij graag doet, komt hem dat nog steeds goed van pas.
 2. Laak is nog steeds een oer-Haagse wijk. De allerberoemdste Hagenees komt er vandaan
  PREMIUM
  Column

  Laak is nog steeds een oer-Haag­se wijk. De allerbe­roemd­ste Hagenees komt er vandaan

  ,,Nou, we staan er weer lekker op, mensen”, verzucht de bewonersorganisatie Radilaak uit Laakkwartier. Het oostelijk deel van Laak staat op een lijst waar je niet op wilt staan en dan ook nog bovenaan: de slechtste buurt van Nederland. Gefeliciteerd met je diploma. Dat het een zwakke wijk is wist ik, dat het zó erg was gesteld niet. Want wie gaven dat slechte rapportcijfer van 5,6, waardoor Laak op nummer 1 staat? De wijkbewoners zelf. Dat maakt het zo pijnlijk.

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer