Zwiep Vermeulen, directeur van de Vermeulen Groep in Benthuizen, op een van zijn machines. Vermeulen wil waterstof winnen uit maaisel en snoeihout, wat als brandstof kan dienen voor zijn wagenpark.
Volledig scherm
PREMIUM
Zwiep Vermeulen, directeur van de Vermeulen Groep in Benthuizen, op een van zijn machines. Vermeulen wil waterstof winnen uit maaisel en snoeihout, wat als brandstof kan dienen voor zijn wagenpark. © Nico Schouten

Rijden op waterstof, gewonnen uit gemaaid gras? Dat is precies van Zwiep Vermeulen voor ogen heeft

Rijden op waterstof, gewonnen uit gemaaid gras? Dat is precies van Zwiep Vermeulen, directeur van aannemer Vermeulen Groep in Benthuizen, voor ogen heeft. Vermeulen begint met een proef om waterstof te halen uit groenafval en wil deze brandstof in de toekomst gebruiken voor de machines waarmee de Zoetermeerse bermen worden onderhouden. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    17

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer