De voorstelling werd al eerder vertoond op scholen in Amsterdam.
Volledig scherm
De voorstelling werd al eerder vertoond op scholen in Amsterdam. © Dingena Mol

Seks in de bibliotheek: Forum toont zich solidair met Paarse Vrijdag

Een voorstelling over seks. Het lijkt een ongebruikelijke vertoning in een bibliotheek, maar de bieb in het Forum in Zoetermeer wil zich tijdens Paarse Vrijdag solidair tonen met lhbti’ers. 

Zes jonge acteurs van Live Your Story spelen daarom komende vrijdag de voorstelling ‘Homonologen’. De jongeren spelen de voorstelling die ze zelf hadden willen zien toen ze nog worstelden met hun geaardheid of met die van mensen in hun omgeving.  

Homonologen bundelt verhalen van allerlei soorten mensen: hetero, bi, homo, trans, stoer, lief, vader en zelfs een dominee. De spelers vertellen over liefde en seks in alle soorten en maten. De voorstelling, die in samenwerking met COC Haaglanden is gemaakt, laat vooral zien dat liefde onvoorspelbaar is. 

De Homonologen wordt aanstaande vrijdag twee keer (om 16.00 en 19.00 uur) uitgevoerd. Beide voorstellingen zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Na afloop van de voorstelling kan het publiek vragen stellen aan de spelers en in gesprek gaan met voorlichters van COC Haaglanden. 

Elke ochtend het nieuws uit Zoetermeer in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer