Volledig scherm
De Nationale Sportweek eerder in Zoetermeer. © NICO SCHOUTEN

Tien dagen gratis sporten uitproberen tijdens Nationale Sportweek

Tien dagen gratis sporten uitproberen? Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 september kan dat. Dan staat de stad in het teken van de Nationale Sportweek. Het thema is dit jaar is ‘Sport doet iets met je’.  Zoetermeer doet voor de zestiende keer mee aan de Nationale Sportweek. 

De aftrap is op zondag 22 september om 13.00 uur. Dan opent sportwethouder Ingeborg ter Laak op de Markt de actieweek samen met het publiek. Op de Markt is van 12.00 tot 17.00 uur een informatiemarkt en er zijn demonstraties. Onder meer Ayers Rock, Silverdome, Gamecity en vele Zoetermeerse sportverenigingen laten zien wat ze in huis hebben. 

De gemeentelijke combinatiefunctionarissen Sport zijn aanwezig. Zij weten alles over sporten en sportieve activiteiten in de stad. Wie deze week een geschikte sport vindt, kan zich meteen inschrijven. 

De Sportweek wordt zondag 29 september op sportieve wijze afgesloten. De gemeente Zoetermeer en Stadshart Zoetermeer houden vanaf 12.00 uur verschillende activiteiten in en rond om het Stadshart. Meedoen is is ook die dag gratis. 

Elke ochtend het nieuws uit Zoetermeer in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer

Poll

‘Zet plannen voor nieuw zwembad in Zoetermeer in de ijskast’

‘Zet plannen voor nieuw zwembad in Zoetermeer in de ijskast’

  • Eens (27%)
  • Oneens (73%)
773 stemmen