Donderdagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de kruising Fokkerstraat/Bleiswijkseweg.
Volledig scherm
Donderdagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de kruising Fokkerstraat/Bleiswijkseweg. © Spa-Media

Twee gewonden naar ziekenhuis na botsing scooter met auto in Zoetermeer

Twee personen zijn donderdagavond gewond geraakt nadat een scooter in botsing kwam met een auto op de kruising van de Fokkerstraat en de Bleiswijkseweg in Zoetermeer. Het tweetal is naar het ziekenhuis vervoerd.

 1. Shaquille Pinas ontwikkelt zich snel bij ‘het Ajax van Bulgarije’: ‘Iedereen geeft 150 procent tegen ons’
  PREMIUM

  Shaquille Pinas ontwikkelt zich snel bij ‘het Ajax van Bulgarije’: ‘Iedereen geeft 150 procent tegen ons’

  Hoe anders ziet de wereld van Shaquille Pinas (23) er nu uit ten opzichte van een jaar geleden? Vorig seizoen vocht hij met ADO Den Haag tegen degradatie uit de eredivisie, nu heeft de Rotterdammer met de Bulgaarse topclub Ludogorets meerdere Europa Leagueduels achter zijn naam staan. En maandag speelt Pinas met zijn huidige club de topper in Bulgarije tegen CSKA Sofia, de ploeg van Alan Pardew. ,,In Razgrad is niet zo veel te doen, dus kan de focus volledig op het voetbal.”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  14

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer