Volledig scherm
Jermain Bridgewater © indebuurt Utrecht

Tweede editie van het Caribbean Reggae Festival

De tweede editie van het Caribbean Reggae Festival vindt dit jaar op zaterdag 31 augustus plaats bij JJ Music House. De line-up bestaat uit Jermain Bridgewater, Rotterdammer Fullanny, muzikant Heru Asamadi, de Mega Vibes Band en de bands Edjahcation en Impulse. 

Daarnaast kunnen bezoekers ook nog muziek verwachten van Renzo Cortez en El Padrino. De presentatie ligt in handen van dj en MC Real Ras Lion. De organisatie laat weten dat er zoveel aanmeldingen waren voor een plekje in de programmering, dat een aantal bands, dj’s en muzikanten teleurgesteld moesten worden. Naast muziek, draait het festival ook om eten. Zo zijn er allerlei Caribische hapjes en drankjes verkrijgbaar. 

Afterparty

Een bekende artiest die op komt treden tijdens de afterparty is Van B King, die in 1998 een hit scoorde met het nummer Follow the Leader en bekend is van het nummer Lik maar aan mijn Lollie. Dj Manu Moon staat die avond ook nog achter de draaitafels. Kaartjes zijn te koop via de website. Een ticket voor volwassenen kost 10 euro, kinderen van 11 tot en met 16 jaar mogen voor 5 euro naar binnen en kinderen die jonger zijn gratis. 

De minimale leeftijd is 18 jaar oud. Wie jonger is, mag alleen onder begeleiding van een volwassene het terrein op. Het festival is volgens de organisatie ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel en wordt gehouden op het terrein bij JJ Music House in het Van Tuyllpark. Parkeren is gratis. Maar de locatie is sinds kort ook goed te bereiken met het openbaar vervoer, doordat de Randstadrail hier nu vlakbij stopt. Het festival duurt van 16.00 tot 23.00 uur. caribbeanreggaefestival.com

Elke ochtend het nieuws uit Zoetermeer in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer