Een boa. Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een boa. Beeld ter illustratie. © ANP / ANP

Verdachte (18) van mishandeling boa's bij grote ruzie in Zoetermeer is eerder veroordeeld voor geweld

De jongen (18) die wordt verdacht van het mishandelen van drie handhavers tijdens een grote confrontatie met buurtbewoners in Zoetermeer, is eerder veroordeeld voor geweldsdelicten. Dat bleek tijdens de rechtszitting vandaag. Zelf ontkent hij dat hij geweld gebruikte tegen de boa’s.

 1. Dochters van Sytske knutselden hele keuken tot in detail na: ‘Aan deze surprise is maanden hard gewerkt’
  kijk nou es

  Dochters van Sytske knutselden hele keuken tot in detail na: ‘Aan deze surprise is maanden hard gewerkt’

  ‘Heerlijk avondje is gekomen’ klonk het gisteren in menige woonkamer. En in sommige gevallen was dat afgelopen weekend al het geval. Zo ook bij Sytske Eissen en haar gezin. Het viertal maakte prachtige surprises. Dochters Tessa en Lisa (beiden 11) samen voor papa en mama en die maakten op hun beurt weer surprises voor de meiden. Voor Sytske werd de hele keuken tot in detail nageknutseld.
 2. Jim (33) is chefkok met Michelinster in Thailand: ‘Honderd procent naar mijn zin’
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Jim (33) is chefkok met Michelin­ster in Thailand: ‘Honderd procent naar mijn zin’

  Westland heeft geen restaurant met een Michelinster, maar wél een chef-kok die er opnieuw één heeft gekregen. Op het eiland Phuket in Thailand sleepte Jim Ophorst (33) vier jaar geleden als jongste chef in Azië voor het eerst een Michelinster in de wacht. Met zijn nieuwe restaurant gaat hij komend jaar vol gas voor een tweede ster. ,,Dit wordt één van de mooiste restaurants van Thailand.”

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer