Volledig scherm
Cadenza. © Ron Jenner Fotografie

Vier dagen per week feest op Cadenza

Ondernemers hebben de handen ineen geslagen en verzorgen in juli, augustus en september het evenement Summer@Cadenza. Vier dagen per week wordt er die maanden feest gevierd op het nieuwe horecaplein in Zoetermeer.

Het allereerste evenement is op zaterdag 21 juli, van 19.00 tot 22.00 uur. Bezoekers kunnen dan optredens van verschillende artiesten verwachten. Daarna treden iedere donderdag lokale en bekende singersongwriters op bij de restaurants en bij het terras van het Stadstheater. De optredens beginnen iedere keer om 18.30 uur.

Op vrijdagen kunnen liefhebbers terecht voor een barbecue. Dit gaat door tot en met 7 september. Koks staan dan op het plein en bezoekers kunnen een picknickmand kopen en de inhoud daarvan nuttigen op het grasveldje.

Acht zaterdagen

Acht zaterdagen achtereen is er ook van alles te doen. Voor iedere week is een nieuw evenement bedacht. Na de opening op zaterdag 21 juli, volgt op 28 juli het 'meezingfestival'. Op 4 augustus draait het om bitterballen, bier en live-muziek van verschillende bands en op 11 augustus kunnen bezoekers langs kraampjes struinen.

Daarnaast kan een Hollandse avond niet ontbreken en kunnen bezoekers deze zomer óók nog een silent disco verwachten. Op de laatste zaterdag wordt ten slotte nog een bonte avond gehouden.

En dan zijn er nog de zondagen. Tot en met 9 september kunnen belangstellenden op zondagen naar het plein komen om te luisteren naar klassieke muziek. Voor een compleet programma: cadenzaplein.nl.

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer