Volledig scherm
© Thinkstock

Voorronde van ONK Poker in The Party Factory

Pokerliefhebbers die een plekje willen bemachtigen in de finale van het Open Nederlands Kampioenschap Poker, kunnen woensdag 16 januari meedoen aan de voorronde in Zoetermeer. 

De winnaar gaat door naar het landelijke ONK. In heel Nederland worden 150 voorrondes gehouden. Pokeraars zijn om 19.00 uur welkom bij The Party Factory aan het Bovenlangs 1. 

Iedereen die 18 jaar of ouder is, mag meedoen. Deelname kost 12,50 euro. Doel van het toernooi is om ook onervaren pokerspelers kennis te laten maken met ‘live pokeren’. Ervaring is niet per se nodig. De voorrondes worden van januari tot en met mei gehouden. In 2018 deden in heel het land 8.000 mensen mee. 

De winnaar van de finale in juli moet het wel alleen doen met de eer. In Nederland is het volgens de organisatie verboden om prijzen uit te keren bij pokertoernooien waarvoor inschrijfgeld wordt gevraagd. Wel komt het voor dat winnaars kans maken op een sponsoraanbieding, vergelijkbaar met een profvoetballer die bijvoorbeeld een contract krijgt aangeboden. Inschrijven via de website.

Elke ochtend het nieuws uit Zoetermeer in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer