Volledig scherm
© anp

Zoetermeerder bedreigd met vuurwapen, geslagen en beroofd

Een 27-jarige Zoetermeerder is gisteravond in Meerzicht  bedreigd, geslagen en beroofd door een drietal met een vuurwapen. De man raakte gewond.

Het slachtoffer stapte rond 22.30 uur uit zijn auto op de Paasberg en werd direct belaagd door drie mannen. De Zoetermeerder werd geslagen en bedreigd met een vuurwapen. Zijn horloge werd afgepakt. Hij liep bij de beroving letsel op aan zijn hoofd en schouder. Na de beroving renden de daders weg in de richting van de Tempelberg. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.

Volgens de Zoetermeerder zijn zijn overvallers mannen met een donkere huidskleur. Een getuige kon van een van de verdachten een aanvullend signalement geven. Deze verdachte is een man van ongeveer 23 jaar oud, 1,80 tot 1,85 meter lang met een normaal postuur en dunne benen. Hij droeg een dik, zwart bomberjack met zwarte rits, zonder capuchon, met grijze kraag en mouwen. Verder had de verdachte een donkergrijze trainingsbroek en zwarte hoodie aan, en een strakgetrokken capuchon over zijn hoofd. Hij droeg merkloze, zwarte sportschoenen met een zwarte, ronde, zool. 

De politie vraagt getuigen zich te melden zodat de daders kunnen worden opgespoord. Melden kan via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Elke ochtend het nieuws uit Zoetermeer in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer