Mevrouw Roos, een bewoonster van woonzorgcentrum WelThuis Buytenhaghe, praat met Hugo de Jonge, demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, nadat ze door een huisarts gevaccineerd is tegen het coronavirus. Links zit haar dochter.
Volledig scherm
Mevrouw Roos, een bewoonster van woonzorgcentrum WelThuis Buytenhaghe, praat met Hugo de Jonge, demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, nadat ze door een huisarts gevaccineerd is tegen het coronavirus. Links zit haar dochter. © ANP

Zoetermeerse mevrouw Roos is de eerste die vaccinatie krijgt van huisarts: ‘Het is maar een prikkie’

‘Het is maar een prikkie’. Mevrouw Roos was maandagochtend in woonzorgcentrum Buytenhaghe  niet onder de indruk van de eerste vaccinatie voor bewoners van kleinschalige zorglocaties door een huisarts. 

  1. Het PEC Zwolle-scenario dreigt voor eersteklasser Die Haghe: ‘We willen wel, maar we kunnen niet meer’
    PREMIUM

    Het PEC Zwol­le-scenario dreigt voor eersteklas­ser Die Haghe: ‘We willen wel, maar we kunnen niet meer’

    Voor eersteklasser Die Haghe wordt het een helse klus om de nacompetitie om degradatie nog te ontlopen. De Hagenaars staan met nog drie wedstrijden te spelen dertiende op vier punten achterstand van de ‘veilige’ elfde plek. En trainer Wim de Jong vreest zelfs nog voor het PEC Zwolle-scenario, waarbij Die Haghe nog kan afzakken naar de ‘fatale’ veertiende plek met directe degradatie als gevolg. ,,Ik mis simpelweg te veel spelers.”

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer