Café Camelot startte een week geleden met de verkoop van kerstbomen. Een deel van de verkochte bomen belandt bij verpleeghuizen van Sensire.
Volledig scherm
PREMIUM
Café Camelot startte een week geleden met de verkoop van kerstbomen. Een deel van de verkochte bomen belandt bij verpleeghuizen van Sensire. © Remy Koppel

Actie Zutphens café brengt licht in donkere dagen: ‘Doneer kerstboom aan een oudere’

Café Camelot in Zutphen is een ‘kerstbomendoneeractie’ gestart voor ouderen. Mensen die een kerstboom kopen bij de kroeg aan de Groenmarkt, kunnen die schenken aan zorginstelling Sensire. Die plaatst de bomen in elk geval bij het Zutphense verpleeghuis de Lunette aan de Coehoornsingel.

 1. Groen en water in plaats van hoogspanningskabels als truc om kabels bij Zutphen onder de grond te werken
  PREMIUM

  Groen en water in plaats van hoogspan­nings­ka­bels als truc om kabels bij Zutphen onder de grond te werken

  Een verwilderd stuk groen onder een kilometerslang tracé aan hoogspanningskabels. Het gebied langs de Den Elterweg tussen Zutphen en Warnsveld lijkt op dit moment nog alles behalve een park om rustig een frisse neus te kunnen halen. Als het aan Dolf Logemann ligt komt daar snel verandering in. Met een klimaatpark op die plek hoopt het GroenLinks-raadslid dat de provincie Gelderland alsnog meebetaald aan het onder de grond wegwerken van de hoogspanningskabels.
 1. Gommers: 'Je kunt een derde golf verwachten, daar stonden we niet bij stil'
  Play

  Gommers: 'Je kunt een derde golf verwachten, daar stonden we niet bij stil'

 2. Musea dicht? In Breda wandel je langs kunst in de buitenlucht
  Play

  Musea dicht? In Breda wandel je langs kunst in de buiten­lucht