Volledig scherm
De Kapperallee in Eefde. © Arjan Gotink

Afsluiting Kapperallee in Eefde wordt 11 dagen eerder beëindigd

Goed nieuws voor weggebruikers die vaak de nu afgesloten weg, de Kapperallee, over het Twentekanaal bij de sluis van Eefde gebruiken. De wegafsluiting wordt elf dagen eerder dan gepland opgeheven. De weg is nu vanaf 11 september vrij.

Volgens de gemeente Lochem zijn de werkzaamheden aan de bestaande brug en de brug over de nieuwe sluis voorspoedig verlopen. De werkzaamheden zijn in september overigens nog niet geheel afgerond. De laatste asfaltdeklaag, tussen de Eefse Beek en de Zuidersluis, wordt op een later moment aangebracht. 

November

Daarom wordt de Kapperallee nog vijf werkdagen afgesloten aan het einde van november. Het gaat hier om het gedeelte tussen de Eefse Beek en de bestaande sluis. 

  1. Dwergteckel Takkie doodgebeten door bullmastiff in bos bij Zutphen: ‘Ik hoor haar nog kermen’
    PREMIUM

    Dwergtec­kel Takkie doodgebe­ten door bullmas­tiff in bos bij Zutphen: ‘Ik hoor haar nog kermen’

    Een heerlijke, zonnige wandeling met haar hond door het Veldesebos aan de rand van Warnsveld. Dat was afgelopen donderdagmiddag het plan van Tineke Kloosterboer uit Zutphen. Maar het uitje met haar dwergteckel Takkie veranderde in een complete nachtmerrie. Voor haar ogen werd de teckel doodgebeten door een andere hond. ,,Ik blijf die film maar afspelen in mijn hoofd.’’