Een auto schoot vrijdagavond uit de 'beruchte chicane' in de N348 die door Leuvenheim loopt en kwam vlakbij het huis van Daan en Hetty Baarslag tot stilstand.
Volledig scherm
PREMIUM
Een auto schoot vrijdagavond uit de 'beruchte chicane' in de N348 die door Leuvenheim loopt en kwam vlakbij het huis van Daan en Hetty Baarslag tot stilstand. © Onno Baarslag

Alweer vliegt een auto bijna het huis van Daan en Hetty binnen (dat nog niet hersteld is van vorige crash)

En wéér sloeg Daan en Hetty Baarslag vrijdagavond de schrik om het hart, toen ze bij hun woning in Leuvenheim een doffe klap hoorden. De beruchte chicane in de N348 van Dieren naar Brummen eiste alweer een slachtoffer. 

1 reactie

 • T Uil

  1 jaar geleden
  De buurman van mijn ouders zat ook in zo’n situatie, hij heeft een betonpaal op de hoek van zijn grondgebied geplaatst, deze werd in de loop van jaren steeds korter maar het huis bleef onbeschadigd, en dit was in de bebouwde kom met een 90 graden bocht.
 1. Verdacht patsergedrag of louche sponsor? Zutphen opent meldpunt: ‘Waakzaamheid in plaats van achterdocht’
  PREMIUM

  Verdacht patserge­drag of louche sponsor? Zutphen opent meldpunt: ‘Waakzaam­heid in plaats van achter­docht’

  Een winkel waar nooit iemand komt, maar waarvan de eigenaar wel in een dure auto rijdt? Een nieuwe sponsor bij de voetbalvereniging die met geld smijt? Het kan duiden op criminele activiteiten. Om inwoners van Zutphen een laagdrempelige mogelijkheid te geven dergelijke signalen door te geven, is het Meldpunt Ondermijning geopend. ,,Zie je iets wat je niet vertrouwt? Meld het’’, zegt burgemeester Annemiek Vermeulen.