Volledig scherm
Bij de aanrijding op het kruispunt Scheiddijk en Batsdijk in Ruurlo waren twee auto's betrokken. © GinoPress BV

Auto in de sloot: vrouw gewond na forse aanrijding in Ruurlo

Een oudere vrouw is zaterdagavond gewond geraakt bij een flinke aanrijding op het kruispunt Scheiddijk en Batsdijk in Ruurlo. Twee auto's botsten op elkaar. De vrouw is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De auto van de vrouw belandde door het ongeval in de sloot. Naast haar zat vermoedelijk haar zoon. Hij is - voor zover bekend - ongedeerd gebleven. Ook de bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij. Volgens ooggetuigen is een van de auto's over de kop gevlogen. De materiële schade is aanzienlijk.  Het kruispunt bleef enige tijd afgesloten voor verkeer. Niet alleen om de schade op te ruimen, maar ook in verband met verkeerstechnisch onderzoek. 

  1. Warnsveldse warmtewimpel wordt toch in ontvangst genomen door Gilze en Rijen

    Warnsveld­se warmtewim­pel wordt toch in ontvangst genomen door Gilze en Rijen

    Vierenzeventig jaar en elf maanden stond het Nederlands warmterecord. In de tuin van de Warnsveldse huisarts Thate werd op 23 augustus 1944 38,6 graden gemeten. Reden voor een groots feest in het dorp, nu, 75 jaar later. Dat het record net voor de meet gesneuveld is doordat het in Gilze en Rijen vorige maand 40,7 graden werd, mag de pret niet drukken. Daags voor het feest is er commotie over totaal iets anders: is er iemand uit Gilze en Rijen die de warmtewimpel als symbolisch stokje in ontvangst wil nemen?