De voorruit moest worden verwijderd om de bestuurder uit de auto te krijgen.
Volledig scherm
De voorruit moest worden verwijderd om de bestuurder uit de auto te krijgen. © Tijn Jonker/ LDG Fotografie

Auto slaat over de kop bij Warnsveld: bestuurder wonder boven wonder slechts lichtgewond

Bij een ongeluk op de N319 bij Warnsveld is een auto over de kop geslagen en tegen een boom tot stilstand gekomen. Wonder boven wonder hoefde de bestuurder van het voertuig niet mee naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde iets voor 16:30 uur vanmiddag op de Vordenseweg tussen Warnsveld en Vorden. Een bestelbusje en personenauto kwamen met elkaar in botsing. Hoe dit kon gebeuren, is onbekend. Door de botsing sloeg de zwarte personenauto over de kop en kwam tegen een boom terecht, waar het voertuig op z'n zijkant bleef liggen. 

Voorruit verwijderen

De brandweer moest de voorruit van de auto verwijderen, zodat de bestuurder uit het voertuig kon komen. De automobilist werd door ambulancepersoneel gecontroleerd, is ter plaatse geholpen aan zijn verwondingen en hoefde daardoor niet mee naar het ziekenhuis.

De personenauto raakte zwaar beschadigd. Het bestelbusje liep ook schade op. Beide voertuigen moesten door een bergingsbedrijf worden afgesleept. Door het ongeluk en de nasleep was de N319 enige tijd volledig afgesloten. Nadat de beschadigde auto's waren opgehaald, ging de weg weer open en namen de verkeersproblemen af.