Volledig scherm
Bij de aanrijding op de Zutphenseweg bij Eefde waren twee auto's betrokken. © Rens Hulman

Baby voor onderzoek naar ziekenhuis na botsing op N348 bij Eefde

updateNa een kop-staartbotsing tussen twee auto's op de Zutphenseweg (N348) bij Eefde is een baby uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Het kindje zat in een zitje op de achterbank van de auto die achterop de voorganger botste. De baby leek op het eerste gezicht niet gewond, maar is toch voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd om (interne) verwondingen uit te kunnen sluiten. 

Rond zes uur vanavond gebeurde ter hoogte van de Scheuterdijk en Jodendijk de aanrijding, toen op de rijbaan richting Zutphen een file ontstond achter een auto die stilstond om linksaf te slaan. De bestuurder van de auto waarin ook de baby zat botste achterop de laatste auto in de rij. Na de botsing ontstonden in beide richtingen flinke files, verkeer werd om beurten langs het ongeval geleid. Beide auto's moesten door een bergingsbedrijf worden afgesleept. De brandweer was ook opgeroepen in verband met mogelijke beknelling, maar hiervan bleek uiteindelijk geen sprake.

  1. In ‘The Voice’ schitterende Ziggy (18) kon in Zutphen niet zichzelf zijn
    PREMIUM
    video + update

    In ‘The Voice’ schitteren­de Ziggy (18) kon in Zutphen niet zichzelf zijn

    Bijna twee miljoen kijkers zagen Ziggy Krassenberg gisteren in The Voice of Holland vol overtuiging Queens ‘Too much love will kill you’ zingen. Alle coaches draaiden hun stoelen en Ziggy, die tot april in Zutphen woonde, koos voor Anouk. Aan met name Zutphense jongeren bewaart de achttienjarige Ziggy slechte herinneringen. ,,Ik heb veel last gehad van pesterijen en één keer ben ik zelfs een keer met een fles drank gemept.”