Tussen september 2018 en april 2019 mocht maximaal 60 kilometer per uur worden gereden op de N348 tussen Eefde en Gorssel. De proef was volgens wegbeheerder provincie Gelderland geslaagd, maar de maximumsnelheid is vooralsnog niet definitief aangepast.
Volledig scherm
PREMIUM
Tussen september 2018 en april 2019 mocht maximaal 60 kilometer per uur worden gereden op de N348 tussen Eefde en Gorssel. De proef was volgens wegbeheerder provincie Gelderland geslaagd, maar de maximumsnelheid is vooralsnog niet definitief aangepast. © archief/Zutphens Persbureau

Bijna drie jaar na proef met snelheidsverlaging, wil D66 in Lochem duidelijkheid: ‘Wat gaat gebeuren met N348?’

Waarom mag nog altijd 80 kilometer per uur worden gereden op de N348 tussen Eefde en Gorssel? Dat wil D66 in Lochem weten. Fractievoorzitter Marleen van der Meulen vindt dat het wachten op mogelijke verkeersmaatregelen lang genoeg heeft geduurd. ,,Laatst vonden hier nog drie ongelukken op één dag plaats. Wij willen eindelijk eens duidelijkheid.”

0 reacties

  1. Eén van de eerste kringloopwinkels waar handhaving langskwam, staat in Zutphen: ‘Wij kunnen niet alles registreren’
    PREMIUM

    Eén van de eerste kringloop­win­kels waar handhaving langskwam, staat in Zutphen: ‘Wij kunnen niet alles registre­ren’

    Fietsen, laptops, boeken, servies en speelgoed. Een hok vol met dozen is geen uitzondering voor kringloopwinkel 2Switch in Zutphen. Hoewel de winkel door een verhuizing nu enigszins leegstaat, zijn er tientallen mensen die een kijkje komen nemen. Maar door een registratieplicht vreest de kringloop niet aan de regels te kunnen voldoen, met als gevolg dat klanten straks wegblijven.
    Zutphen