De Spar City aan het Stationsplein in Zutphen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Spar City aan het Stationsplein in Zutphen. © Archieffoto Patrick van Gemert/Zutphens Pers

Boodschappen doen na 22.00 uur? In het centrum van Zutphen kan het straks misschien

De Spar City in het centrum van Zutphen blijft mogelijk langer open. Samen met de gemeente Zutphen kijkt de eigenaar naar de mogelijkheden om de huidige sluitingstijd van 22.00 uur te veranderen naar later op de avond. 

Laat op de avond nog snel een zak chips halen of alvast een croissantje voor de volgende ochtend. Als het aan de Spar City-eigenaar Martijn ten Berge ligt, wordt dat mogelijk in het centrum van Zutphen. In navolging van zijn Spar-vestigingen in Deventer en Zwolle kijkt hij naar de mogelijkheid om later te sluiten aan het Stationsplein in Zutphen.  

  1. ‘Opa De Grijff’ zit woensdag alleen thuis als hij 100 jaar wordt: ‘Ik wilde een zaaltje afhuren, maar dat mag helaas niet van Rutte’
    PREMIUM

    ‘Opa De Grijff’ zit woensdag alleen thuis als hij 100 jaar wordt: ‘Ik wilde een zaaltje afhuren, maar dat mag helaas niet van Rutte’

    Herman de Grijff wordt woensdag 100 jaar. De Zutphenees had dat groots willen vieren, maar zit vanwege de coronacrisis alleen thuis als hij de eeuw aantikt. Geen feestje dus voor Herman en dat spijt hem zeer. Zijn jongste zoon Martin maakte een Facebookpagina - ‘Opa De Grijff’ - om zijn vaders leed te verzachten. Daar kunnen mensen hun felicitaties en berichten kwijt.