De locatie in Eefde van zorginstelling voor ouderen Sutfene.
Volledig scherm
De locatie in Eefde van zorginstelling voor ouderen Sutfene. © Arjan Gotink


Ouderenzorginstelling Sutfene weert bezoek op alle locaties

Ouderenzorginstelling Sutfene sluit met ingang van donderdag de deuren van alle locaties voor bezoekers. De instelling durft het vanwege het coronavirus niet meer aan om mensen toe te laten. 

Slechts bij hoge uitzondering – en na overleg met het zorgteam – is beperkt bezoek mogelijk. Alle betrokkenen worden per brief en mail persoonlijk geïnformeerd Sutfene telt ongeveer duizend medewerkers en 500 vrijwilligers, verdeeld over locaties in Zutphen, Eefde, Gorssel en Warnsveld. 

  1. Peter Schouten uit Zutphen vanuit Buenos Aires: ‘Ik heb verhalen gehoord van mensen die uitgescholden zijn vanwege coronavirus’
    PREMIUM
    VIDEO

    Peter Schouten uit Zutphen vanuit Buenos Aires: ‘Ik heb verhalen gehoord van mensen die uitgeschol­den zijn vanwege coronavi­rus’

    Peter Schouten ondervindt aan den lijve hoe Europeanen op dit moment in Zuid-Amerika worden behandeld vanwege het coronavirus. De in Zutphen opgegroeide Schouten woont nu in Buenos Aires in Argentinië. ,,Ik hoorde net nog het verhaal dat Nederlanders de bakker waren uitgezet, omdat ze niet konden aantonen dat ze al langere tijd hier in Argentinië waren.”