Albert Heijn XL aan de Polsbroek is de eerste Zutphense supermarkt die een collectief winkelverbod heeft ingevoerd. Dieven die daar in herhaling vallen, zijn niet meer welkom.
Volledig scherm
Albert Heijn XL aan de Polsbroek is de eerste Zutphense supermarkt die een collectief winkelverbod heeft ingevoerd. Dieven die daar in herhaling vallen, zijn niet meer welkom. © Archieffoto Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Collectief winkelverbod in Zutphen voor hardleerse dieven: Albert Heijn XL neemt voortouw

Winkeldieven die in Zutphen betrapt worden in supermarkt Albert Heijn XL op de Polsbroek lopen vanaf deze week het risico op een collectief winkelverbod. Ook andere supermarkten in Zutphen en Warnsveld kunnen zich hierbij aansluiten.

 1. Professioneel violiste Symone Boerstoel werd lerares: ‘Dankzij corona combineer ik nu twee grote passies’
  PREMIUM

  Professio­neel violiste Symone Boerstoel werd lerares: ‘Dankzij corona combineer ik nu twee grote passies’

  De cultuursector beleeft donkere tijden. Muzikanten, artiesten, theaters, popzalen, musea; ze verkeren in crisis vanwege corona. Wat doet dat met de mensen die de kost verdienen in die branche? Kiezen ze rigoureus voor een carrièremove? Of houden ze vol, vurig hopend op betere tijden? Ze vertellen hun persoonlijke verhaal. Vandaag: Symone Boerstoel, voormalig beroepsvioliste en muzieklerares uit Vorden.
 1. Beau: 'Gordon heeft z'n humor uit Floradorp'
  Play

  Beau: 'Gordon heeft z'n humor uit Floradorp'

 2. Segers over voltooid leven: 'Mensen op humane manier helpen is plicht samenleving'
  Play

  Segers over voltooid leven: 'Mensen op humane manier helpen is plicht samenle­ving'