Container op vrachtwagen vat vlam in Lochem en brandt compleet uit

VIDEOEen mobiele werkplaats achterop een vrachtwagen ging vanmiddag in vlammen op. Dat gebeurde op de Kwinkweerd in Lochem, pal voor het gelijknamige industrieterrein. De chauffeur kreeg op tijd in de gaten dat er iets goed mis was op zijn truck. De schade bleef beperkt tot de mobiele werkplaats.

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. Vierde generatie klaargestoomd bij familiebedrijf Witte Smid uit Warnsveld: ‘We treden steeds meer op de voorgrond’
  PREMIUM
  Met video

  Vierde generatie klaarge­stoomd bij familiebe­drijf Witte Smid uit Warnsveld: ‘We treden steeds meer op de voorgrond’

  Met vestigingen in Raalte en Warnsveld, maar ook in Aalten, Arnhem en Hengelo, is Witte Smid naar eigen zeggen een behoorlijke verkoper van aanhangers in de regio geworden. Het bedrijf, 102 jaar jong, is al drie generaties in handen van de familie Koop en daar komt nog een vierde generatie bij. Zoon en dochter Jan-Willem (37) en Suzan Koop (39) moeten het bedrijf, langzaam maar zeker, gaan leiden.