Vrije school De Berkel gaat uit. Ouders eisten het vertrek van de directeur en kregen gisteren hun zin. De personen op de foto zijn niet de klagers.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrije school De Berkel gaat uit. Ouders eisten het vertrek van de directeur en kregen gisteren hun zin. De personen op de foto zijn niet de klagers. © Jeroen Jazet

Directeur vrije school Zutphen weg na klachten van ouders over ‘terreur’

De directeur van vrije school De Berkel in Zutphen is gisteren opgestapt. Ouders van leerlingen van de basisschool hadden voor de zomervakantie zijn vertrek al geëist  en dat is gisteren gebeurd. De directeur zou kinderen pesten, extra hulp aan leerlingen weigeren en privé-berichten van ouders aan leraren inzien.

  1. Bruggenbouwers moeten onze binnensteden door coronatijd loodsen: ‘Hij is onmisbaar’
    PREMIUM

    Bruggenbou­wers moeten onze binnenste­den door coronatijd loodsen: ‘Hij is onmisbaar’

    De corona-crisis versterkt en versnelt trends die al langere tijd gaande zijn in stadscentra. Leegstand loopt op terwijl online shoppen aan populariteit wint. Centrummanagers, zoals Remco Feith uit Zutphen, moeten ervoor zorgen dat binnensteden gezond en vitaal blijven. Ze krijgen binnenkort steun van de provincie Gelderland, die een aanvullende opleiding voor centrummanagers op poten zet. Maar wat doen ze nou eigenlijk precies, die binnenstadsmanagers?