In woonwijk de Elzenbos in Brummen is zondagochtend een persoon te water geraakt. Het slachtoffer is door de hulpdiensten uit het water gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis.
Volledig scherm
In woonwijk de Elzenbos in Brummen is zondagochtend een persoon te water geraakt. Het slachtoffer is door de hulpdiensten uit het water gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis. © Luciano de Graaf

Drenkeling gered uit vijver woonwijk Brummen, slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis

In een woonwijk in Brummen is zondagochtend een persoon te water geraakt. Het incident gebeurde in de grote vijver in nieuwbouwwijk de Elzenbos. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

  1. Voormalige profbokser verdacht van gijzeling in Zutphen: ‘Wilde haar zeggen dat ik haar vergeef’
    PREMIUM

    Voormalige profbokser verdacht van gijzeling in Zutphen: ‘Wilde haar zeggen dat ik haar vergeef’

    Een voormalige profbokser die twee jaar geleden een vrouw in een woning in de Donker Curtiusstraat in Zutphen zou hebben gegijzeld en mishandeld, heeft een achtergrond van geweld en vuurwapens. Dat is de conclusie van de officier van justitie in de rechtbank in Zutphen. De 27-jarige Benjamin S., zonder vaste woonplaats, zou jaloers zijn geweest dat zijn vriendin de nacht bij een gemeenschappelijke kennis in Zutphen had doorgebracht, op de vlucht voor haar gewelddadige vriend.