Bedenker van het spel, David Jordens (gehurkt), geeft uitleg over het spel aan de kinderen. Voormalig schaatskampioen Hein Vergeer (witte blouse) kijkt toe.
Volledig scherm
PREMIUM
Bedenker van het spel, David Jordens (gehurkt), geeft uitleg over het spel aan de kinderen. Voormalig schaatskampioen Hein Vergeer (witte blouse) kijkt toe. © Patrick van Gemert/Zutphens Pers

'Een van de leukste spellen ooit' onder het toeziend oog van ex-wereldkampioen schaatsen Hein Vergeer

Dertig graden Celsius is bepaald geen schaatsweer. Maar een 'educatief gezondheidsspel' onder het toeziend oog van ex-wereldkampioen schaatsen Hein Vergeer, dat is prima te doen. Leerlingen van de Zupthense Jan Lighthartschool hebben de eer het spel als eerste uit te proberen.

  1. Eigenaar Meisjesvakschool vreest monumentenstatus, hoogleraar wijst Zutphen op schadeclaim en rechtsgang
    PREMIUM

    Eigenaar Meisjesvak­school vreest monumenten­sta­tus, hoogleraar wijst Zutphen op schade­claim en rechtsgang

    Als de voormalige Meisjesvakschool in Zutphen wordt aangewezen als gemeentelijk monument dan wordt het volgens mede-eigenaar Eric Kruyssen zo goed als onmogelijk om appartementen op de locatie te bouwen. Doordat de gemeente Zutphen eerder al heeft toegezegd mee te werken aan de bouw van deze woningen kan dat nog wel eens grote gevolgen hebben voor de gemeente, waarschuwt Aart Hordijk, hoogleraar vastgoedtaxaties.