Het stationsgebouw in Vorden staat al meer dan twaalf jaar leeg. Magdalena Haverkamp en Michael Brink hopen er na de zomer van 2022 een chocolaterie te openen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het stationsgebouw in Vorden staat al meer dan twaalf jaar leeg. Magdalena Haverkamp en Michael Brink hopen er na de zomer van 2022 een chocolaterie te openen. © Archief/Judah Bolink

Eindelijk duidelijkheid: dit komt er in het al jaren leegstaande stationsgebouw in Vorden

Het had heel wat voeten in de aarde, maar er is eindelijk een bestemming gevonden voor het stationsgebouw in Vorden. Chocolaterie Magdalena - nu nog gevestigd in het Ludgerusgebouw in Vierakker - trekt in het sterk vervallen pand van Nico van Goethem dat al ruim twaalf jaar leeg staat.

0 reacties

  1. Er gloort toch hoop voor vaccin-pechvogel Floortje  (15) uit Zutphen: 'Hele opluchting’
    PREMIUM
    video

    Er gloort toch hoop voor vac­cin-pechvogel Floortje (15) uit Zutphen: 'Hele opluchting’

    Shoppen met vriendinnen, een filmpje pakken of een simpele milkshake halen bij de McDonald’s: jarenlang keek Floortje Haank (15) ernaar uit. Vrijdag, nadat ze haar laatste chemobehandeling kreeg, leek het moment daar. Leek, want de mogelijke 2G-samenleving dreigt roet in het eten te gooien omdat Floortje zich niet kán laten vaccineren. ,,Ik moest eerst huilen van geluk en erna uit frustratie.’’ Sinds gisteravond heeft ze toch weer nieuwe hoop, met dank aan corona-minister Hugo de Jonge.