FC Zutphen en Be Quick Zutphen, hier in een oefenduel in januari, beleefden de zaterdag heel verschillend. FC pakte de koppositie in de derde klasse, terwijl Be Quick in de tweede klasse stijf onderaan staat.
Volledig scherm
FC Zutphen en Be Quick Zutphen, hier in een oefenduel in januari, beleefden de zaterdag heel verschillend. FC pakte de koppositie in de derde klasse, terwijl Be Quick in de tweede klasse stijf onderaan staat. © Arjan Gotink

FC Zutphen wint, harde nederlagen Be Quick en Oeken

In Zutphen was het bij de ene vereniging feest, terwijl de andere treurde. Be Quick staat door een nieuwe nederlaag stijf onderaan, FC Zutphen leidt in de derde klasse. In Oeken raapt men de scherven bijeen na een oorwassing bij VV Dieren.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  8

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.