Een oversteek van de N348 bij Gorssel. Voor fietsers tussen Gorssel en Zutphen is het er wachten en nog eens wachten om bij het gevaarlijke kruispunt over te steken.
Volledig scherm
PREMIUM
Een oversteek van de N348 bij Gorssel. Voor fietsers tussen Gorssel en Zutphen is het er wachten en nog eens wachten om bij het gevaarlijke kruispunt over te steken. © Archieffoto Patrick van Gemert/Zutphens Pers

Fietssnelweg tussen Deventer en Zutphen op de lange baan: ‘Een complexe puzzel’

Je auto laten staan en met de fiets naar je werk of school in Deventer, Zutphen of tussenliggende dorpen. Dat was zo’n beetje het idee achter de fietssnelweg tussen Deventer en Zutphen. Voorlopig ligt die zogenoemde F348 er nog niet. Duidelijkheid of de route er komt - en zo ja waar - is er niet voor het voorjaar van 2022.

0 reacties

  1. Woningcorporaties Zutphen alarmeren informateur: ‘Wij kunnen niet bouwen door verhuurdersheffing’
    PREMIUM

    Woningcor­po­ra­ties Zutphen alarmeren informa­teur: ‘Wij kunnen niet bouwen door verhuur­ders­hef­fing’

    Als alle woningcorporaties gezamenlijk miljarden moeten blijven betalen aan de overheid via een verhuurdersheffing, kunnen zij op den duur geen nieuwe huizen meer bouwen. ,,In tijden van een grote wooncrisis kan dat echt niet’’, zegt de Zutphense wethouder Mathijs ten Broeke. Samen met woningcorporaties Ieder1 en Ons Huis heeft hij een brief gestuurd naar informateur Mariëtte Hamer om de heffing bij een nieuw kabinet van tafel te krijgen.