Op de plaats van het ongeluk ontstond al snel een gedenkplek.
Volledig scherm
Op de plaats van het ongeluk ontstond al snel een gedenkplek. © Dennis van Bemmel/Persbureau Heitink

Gedenkplek verongelukte Nick ten Have uit Zutphen nu helemaal leeggehaald, zegt familie

Op de plek waar Zutphenaar Nick ten Have (22) eind april om het leven kwam, zijn nu ook de laatste dingen die aan hem herinneren weggehaald. Eerder werd ook al een voetbalshirt op de gedenkplek in Zutphen weggehaald. Dat schrijft een van de familieleden van Ten Have op Facebook. 

0 reacties

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Deskundige voorziet ongelukken in tunnel bij Almen: ‘Vergeten een verkeerskundige te raadplegen’
  PREMIUM

  Deskundige voorziet ongelukken in tunnel bij Almen: ‘Vergeten een verkeers­kun­di­ge te raadplegen’

  Reimer Rouwenhorst uit Almen was net zoals iedereen tevreden dat de fietsroute over het spoor bij de Hulzerdijk open blijft. De onbewaakte spoorwegovergang wordt vervangen door een tunnel. Nadat Rouwenhorst uit nieuwsgierigheid de bouwtekeningen had bekeken, vreesde hij direct voor de verkeersveiligheid in de tunnel. ,,Je ziet totaal niet wie of wat je tegemoet komt.’’