Volledig scherm
PREMIUM
© Carlo ter Ellen DTCT

Gedetineerde gevangenis Zutphen ernstig gewond na vechtpartij om gebruik telefooncel

Een gedetineerde uit de gevangenis in Zutphen is ernstig gewond geraakt na een vechtpartij met een andere gevangene. De twee kregen ruzie om het gebruik van de telefooncel. De criminelen zijn voor straf verbannen naar de isoleercel.

Eén van de gevangenen is afgevoerd naar het ziekenhuis na de uit de hand gelopen ruzie. De vechtpartij vond plaats op 27 oktober in de penitentiaire inrichting (PI) in Zutphen. Op de luchtplaats kregen twee criminelen het met elkaar aan de stok. Dat gebeurde na een woordenwisseling over het gebruik van de telefooncel, waarmee gedetineerden naar familie of bekenden kunnen bellen.

  1. Mark uit Zutphen is koning, nee de keizer, van de unieke glazen zwembaden voor de jetset die niet alleen in geld wil zwemmen
    PREMIUM

    Mark uit Zutphen is koning, nee de keizer, van de unieke glazen zwembaden voor de jetset die niet alleen in geld wil zwemmen

    Zelf woont Mark Hoentjen in een gewoon huis in Zutphen. Zijn klandizie verkeert in de absolute upper class met huizen van een miljoen euro en meer. Hij bouwt in het atelier van zijn Zutphense bedrijf Underwaterwindows spectaculaire transparante wanden voor zwembaden en pools van regeringsleiders, koninklijke families en succesondernemers, topvoetballers en topartiesten.