Een nasleep van een van de vele ongelukken die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden op de N346, waar de Almense- en Lochemseweg elkaar kruisen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een nasleep van een van de vele ongelukken die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden op de N346, waar de Almense- en Lochemseweg elkaar kruisen. © GinoPress B.V.

Gelderland maakt haast met rotonde bij gevaarlijk kruispunt N346 bij Almen, maar financiering is nog niet rond

Komt er nu wel of niet een rotonde op het gevaarlijke kruispunt op de N346, waar de Lochemseweg en Almenseweg bij elkaar komen? De provincie Gelderland publiceerde al een ontwerpbesluit, maar de financiering is nog niet rond. Het idee is dat de gemeente Bronckhorst meebetaalt, maar een besluit is nog niet genomen. ,,De tijd wordt krap.’’

0 reacties

  1. Weg vrij voor achthonderd leerlingen in gloednieuw schoolgebouw aan rand van centrum Zutphen
    PREMIUM

    Weg vrij voor achthon­derd leerlingen in gloednieuw schoolge­bouw aan rand van centrum Zutphen

    De gemeente Zutphen ziet geen enkel bezwaar voor de verhuizing van de achthonderd leerlingen van het Kompaan College naar de nieuwbouwwijk Noorderhaven. De leerlingen van beroepsgericht onderwijs en mavo zitten nu nog op twee verschillende locaties elders in de stad. Als het aan schooldirecteur Roos Willemsen ligt krijgen de leerlingen vanaf de zomer van 2023 les in een gloednieuwe school op het voormalige Flamco-Terrein.