Volledig scherm
De twee auto's raakten flink beschadigd. © Melvin Cornelissen (Persbureau Heitink)

Gewonde na frontale botsing in Eerbeek

Op de Lageweg (N787) in Eerbeek heeft woensdagmiddag een frontale botsing tussen twee auto’s plaatsgevonden. Daarbij is één persoon overgebracht naar het ziekenhuis.

Omstreeks 17.40 uur ontstond de aanrijding in Eerbeek. Vermoedelijk is één van de auto's over de middenstreep gegaan en daarbij op het andere voertuig, die in de andere richting reed, geknald. De wagens waren flink beschadigd en zijn geborgen.

Het verkeer liep na het ongeval veel vertraging op. Na ongeveer een uur en een kwartier werd de weg weer vrijgegeven. Omstanders boden direct na het ongeval het slachtoffer eerste hulp en regelden daarna het verkeer.

  1. Vijf minuten tot een kwartier wachten om de N348 tussen Zutphen en Gorssel over te steken
    PREMIUM
    video

    Vijf minuten tot een kwartier wachten om de N348 tussen Zutphen en Gorssel over te steken

    Eerder van huis om op tijd op school te komen omdat je de Zutphenseweg (N348) met de fiets moet oversteken. Scholieren vanuit Deventer, Epse en Gorssel richting Zutphen zijn er voorlopig nog niet vanaf. Nu het de vraag is of het kruispunt Quatre Bras wel wordt aangepakt, blijft het voor fietsers wachten of gevaarlijke capriolen uithalen om de andere kant van de weg te halen in de ochtendspits.