Met getrokken wapen wordt de Rotterdammer in de Jan Vermeerstraat gearresteerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Met getrokken wapen wordt de Rotterdammer in de Jan Vermeerstraat gearresteerd. © politie zutphen

Gijzeling van vrouw in Zutphen was gevolg van problemen binnen relatie

De gijzeling van een vrouw in Zutphen zondagmorgen had te maken met een conflict in de relationele sfeer. Dat zegt de politie. De twee opgepakte mannen zitten nog vast.

Een arrestatieteam van de politie viel zondagmorgen het huis aan de Donker Curtiusstraat binnen en arresteerde daar een Poolse man van 25 jaar. Een paar straten verderop aan de Jan Vermeerstraat, was toen al een 24-jarige Rotterdammer opgepakt. Twee politiemensen trokken hun wapen om deze man op de grond te dwingen en te boeien. 

  1. Nooit meer koekjes van Marion in 't Atrium: ‘Ik stop met bloedend hart, mijn basis is weg’
    PREMIUM

    Nooit meer koekjes van Marion in 't Atrium: ‘Ik stop met bloedend hart, mijn basis is weg’

    Stoppen op je hoogtepunt. Sporters doen het wel eens. Voldaan, op waardige wijze. De Zutphense Marion Traas (50) stopt óók op haar hoogtepunt, met ontmoetingscentrum 't Atrium. Waardig. Maar voldaan? Verre van. Ze móét de deur van haar populaire zaak dichtdoen. Vanwege corona en de daaruit voortvloeiende maatregelen. Haar hart bloedt. ,,De zaak liep als een tierelier. Ik ging eindelijk geld verdienen. Maar met de anderhalvemeterregel kan ik maximaal acht mensen ontvangen. Te weinig, ik zou alleen maar geld gaan verliezen.’’