Volledig scherm
De auto van Jelle, na de brand. © Jelle de Wit/Facebook

Jelle gaat viraal met hilarische video nadat zijn auto bij Brummen in brand vliegt: ‘Soms heb je van die dagen...Gvd’

Video‘Ja kinders, soms heb je van die dagen dat je denkt wat moet ik hier weer mee. Godverredomme!’ Door deze uitspraak is Jelle de Wit in één keer een bekende Nederlander. De inwoner van Dieren maakte een week geleden een korte video nadat zijn Fiat vlakbij de Cortenoeversebrug in Brummen in brand was gevlogen. 

Het filmpje, waarop te zien is hoe de vlammen uit de auto slaan die op de rijbaan staat, is inmiddels al meer dan 500.000 keer bekeken. Op Dumpert.nl staat het momenteel op plek vijf van de best bekeken en best gewaardeerde filmpjes.

De Wit plaatste het filmpje ook op zijn Facebookpagina. ‘Dames en heren tot u spreekt een dumpert held.... ik ben trots!!!!!* update 1 vanavond komt dumpert nazorg langs.... daarna door naar radio 538!’, verkondigt hij trots.

Uit zijn profiel blijkt dat hij in Dieren woont en als truckchauffeur werkt bij afvalverwerker Circulus-Berkel. 

Volledig scherm
Dumpert kwam voor na-zorg © Jelle de Wit/Facebook
  1. Hitterecord uit Warnsveld houdt stand onder de ogen van Warnsveldse scholieren
    PREMIUM
    video

    Hittere­cord uit Warnsveld houdt stand onder de ogen van Warnsveld­se scholieren

    Sneuvelt het nationale hitterecord uit 1944 gemeten in Warnsveld wel of niet. Scholieren van het Isendoorn College in Warnsveld keken met eigen ogen bij het weerstation op het dak van de school of het record van 38,6 graden zou sneuvelen. Het record hield stand. Ook in Warnsveld zelf. Op het dak was het afzien in de brandende zon, maar de temperatuur liep niet verder op dan 37,1 graden Celsius.