Volledig scherm
De fietsbrug tussen de Graaf Ottosingel en Paulus Potterstraat in Zutphen. © Google Streetview

Jongen (13) krijgt klap tegen oor van onbekende man in Zutphen

Een 13-jarige jongen is vanmiddag mishandeld in Zutphen. Op de fietsbrug van de Graaf Ottosingel naar de Paulus Potterstraat werd hij door een onbekende man geslagen. Het gevolg: een pieptoon en een opgezwollen oor.

De mishandeling gebeurde rond 13.00 uur. De jongen fietste samen met een vriendje over de brug. ‘Een onbekende man kwam de jongens tegemoet en bij het passeren gaf de man één van de jongens een klap op zijn linker oor’, schrijft de politie op Facebook. 

Signalement

De politie is op zoek naar de man. Volgens het signalement is hij tussen de 50 en 60 jaar oud. Hij heeft grijs haar, draagt een ronde bril en donkerblauwe kleding. Vanmiddag had hij een donkere pet of baret op. De man fietste op een licht gekleurde damesfiets met zwarte of grijze fietstassen.

  1. Extra bezuinigingen dreigen voor Zutphenaren die ondersteuning nodig hebben
    PREMIUM

    Extra bezuinigin­gen dreigen voor Zutphena­ren die ondersteu­ning nodig hebben

    Het wegwerken van een jaarlijkse tekort van 13 miljoen euro in Zutphen gaat niet hard genoeg. Bezuinigingen bij de hulp en ondersteuning van inwoners blijven achter. Juist daar zijn de miljoenentekorten in Zutphen ontstaan. Om nieuwe tegenvallers te voorkomen gaat wethouder Harry Matser nu al op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de bezuinigingsopgave te halen. Plannen die hij dit voorjaar wil presenteren.