Kelly’s aan drank verslaafde vader stierf alleen in een Zutphens flatje: ‘Hij hield van iedereen, behalve van zichzelf’

VIDEOHaar aan alcohol verslaafde vader Geert-Jan stierf in oktober 2016 op 58-jarige leeftijd in een flatje in het Waterkwartier in Zutphen, met zijn parkietje Kiko als enige getuige. Hij lag meerdere weken dood op zijn bank, omringd door stapels post en afval, en met niets anders in huis dan jenever en eieren. Een misdrijf werd uitgesloten, maar een exacte doodsoorzaak kon niet worden vastgesteld.

1 reactie

 • H Nieuwenburg

  1 maand geleden
  Ik weet hoe je je voelt Mijn ex was ook alcohollist Heel wat mooie en minder mooie tijden meegemaakt met haar . En iedere keer weer de hoop nu is ze er van af . Er was ook geen oorzaak aan te wijzen waarom ze dronk ,alleen vermoedens . Uiteindelijk ben ik na 19 jaar huwelijk gaan scheiden . Zoon is met mij mee verhuist dochter was te jong en moest bij moeder blijven van de rechter . Na dat het steeds escaleerde dochter uit huis laten plaatsen . Nog geen jaar daarna is mijn ex dood gevonden
 1. Streep door burgerboerderij in Vorden, initiatiefnemers gaan op zoek naar nieuwe locatie
  PREMIUM

  Streep door burgerboer­de­rij in Vorden, initiatief­ne­mers gaan op zoek naar nieuwe locatie

  Ze droomden van een ecologisch verantwoorde burgerboerderij - De Patrijs - aan de Hengeloseweg in het buitengebied van Vorden, maar die droom is uiteengespat. Johannes Regelink en Joanne Malotaux wilden de ruim 100 jaar oude boerderij Nieuw Venhorstink overnemen van twee ooms van Johannes, Tonnie en Garrit Regelink. Die transactie is op de valreep afgeketst, zo blijkt uit een brief die in het bezit is van de Stentor.