Jeroen Jansen gaat de nieuwe vestiging aan de Schupstoel samen met Aukje van Rossum opzetten. Jansen blijft zijn uren maken in de huidige vestiging aan de Turfstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Jansen gaat de nieuwe vestiging aan de Schupstoel samen met Aukje van Rossum opzetten. Jansen blijft zijn uren maken in de huidige vestiging aan de Turfstraat. © Archieffoto Jeroen Jazet

Koffiespeciaalzaak Van Rossum opent in Zutphen tweede vestiging in prominent leegstaand pand aan Schupstoel

De Zutphense koffiespeciaalzaak Van Rossum gaat uitbreiden. Er komt een tweede vestiging in het voormalige gebouw van speelgoedwinkel Intertoys. Dat is een van de meest prominente leegstaande panden in de Zutphense binnenstad, op de hoek Beukerstraat/Schupstoel.

 1. Zeldzaam bos in Cortenoever bij Brummen wacht zelfs uitbreiding: ‘Geweldig, ik ga er bijna van springen!’
  PREMIUM
  VIDEO

  Zeldzaam bos in Cortenoe­ver bij Brummen wacht zelfs uitbrei­ding: ‘Geweldig, ik ga er bijna van springen!’

  Hardhoutooibossen zijn de zeldzaamste bossoorten in Nederland. Slechts op drie plekken in het land is de bijzondere soort te vinden, waaronder in Cortenoever bij Brummen. Onlangs werd bekend dat Staatsbosbeheer gaat beginnen met het aanplanten van een nieuw bos bij de Gelderse Poort in Herwen. Nu gaat er bij Brummen ook gewerkt worden aan uitbreiding van het speciale stukje natuur, tot grote plezier van de boswachter van het gebied.
 1. Waarom Theo Hiddema ineens uit de politiek stapte
  Play

  Waarom Theo Hiddema ineens uit de politiek stapte

 2. Kabinet presenteert stappenplan voor komende maanden: 'Einde in zicht'
  Play

  Kabinet presen­teert stappen­plan voor komende maanden: 'Einde in zicht'